Allerlei

Velux dakramen, platdakvensters en lichtkoepels

Het plaatsen van nieuwe of het vervangen van oude dakvensters met Velux dakramen of het installeren van lichtkoepels of –tunnels zorgt voor meer lichtinval, optimale isolatie en frisse lucht in uw woning. Naargelang uw wensen om van uw ruimtes een leefruimte, slaap- of hobbykamer te maken, biedt Velux u verschillende oplossingen aangepast aan uw dak en specifieke wensen.

Dakwerken Pfaff installeert diverse types dakramen, openklappende platdakvensters, lichtkoepels, dakkoepels en lichttunnels voor zowel hellende als platte daken in nieuwbouw of renovatie.

Ook het plaatsen van bijhorende accessoires zoals rolluiken, gordijnen, zonneschermen en binnenklimaatcontrole op afstand kan in de installatie worden opgenomen. Als Velux pro-installateur krijgt u bij Dakwerken Pfaff bovendien garantie op de installatie

 

Dakkapel

Dakwerken Pfaff maakt ook dakkapellen in je bestaande dak.  Het voordeel van een dakkapel is de extra ruimte die je creëert, je bent namelijk direct verlost van een lastig schuin plafond waar je niet recht onder kan staan.  Door een dakkapel win je direct een groot deel aan beloopbare ruimte. Daarnaast wordt de kamer een stuk lichter en kun je ramen open zetten. Met een dakkapel creëer je een extra ruimte in huis die voor allerlei doeleinden geschikt is.  Zo kun je de nieuwe ruimte bijvoorbeeld gebruiken als badkamer, werkkamer, studiekamer of extra slaapkamer.

 

Dakwerken Pfaff gaat met de grootste zorg te werk en levert van de kleinste tot de grootste verbouwingen een snelle en betrouwbare service aan een eerlijke prijs.

Wilt u meer info over deze diensten?  Krijgt U graag een vrijblijvende prijsofferte ?  Of maakt U liever een persoonlijke afspraak ? Contacteer Dakwerken Pfaff vandaag nog !

Velux
Skylux

Website designed and hosted by Flexcite