Dakwerken

Hellende daken

Bij het bouwen of renoveren van een woning vormt het dak één van de belangrijkste aspecten. Niet alleen door de beschermende functie maar zeker ook op esthetisch vlak. Door uw dak te renoveren kan u uw woning een volledig ander uitzicht geven. Bij een nieuwbouwwoning bepaalt het dak grotendeels het uitzicht van uw huis.

Dakwerken Pfaff vervangt en plaatst hellende daken. Hierbij gebruiken we alleen kwalitatieve producten zoals Eternit en Koramic, Monier. U hebt een uitgebreide keuze aan dakpannen, (kunst)leien, rustieke pannen... Indien u het wenst geven wij advies op basis van onze ervaring en reeds gerealiseerde projecten zodat uw keuze gemakkelijker wordt.

Wij maken uiteraard de volledige dakconstructie van uw dak, zowel voor uw nieuwbouwwoning als bij renovatiewerken.

Koramic
BMI Monier
Eternit

Platte daken

DE OPLOSSING VOOR UW PLAT DAK!

ONTDEK DE JUISTE DAKWERKER VOOR UW PROJECT

Op zoek naar een ervaren en betrouwbare dakwerker voor uw plat dak?  Wij zijn de specialist in dit vak. Wij voeren het totale pakket uit zodat u alle genot kan hebben van een mooi egaal en vooral waterdicht dak.

U mag ons inschakelen voor zowel nieuwbouw als voor renovatieprojecten. Bij renovaties halen wij eerst het oude dak weg, inclusief de houtconstructie als dit nodig is. Daarna starten wij de opbouw met kwaliteitsvolle materialen maar wij houden steeds rekening met uw budget.

Uw plat dak wordt volledig ingericht met:

  • een nieuwe houtconstructie
  • een dampscherm
  • isolatie
  • dakranden en afvoerbuizen
  • eventueel een koepel of een lichtstraat

Voor het dicht leggen zelf kunnen we zowel met roofing als met EPDM aan de slag.

BMI Icopal
Resitrix
Iko

Website designed and hosted by Flexcite