Onze realisaties

Plaatsen van Veluxen

De klant koos voor Veluxen met ingebouwde zonneschermen die elektrischbediend kunnen worden. Door de ingebouwde zonnepaneeltjes moet er geen electriciteit voorzien worden.

Dakkapel voor- en achteraan

Door zowel vooraan als achteraan dakkapellen te bouwen is de bovenverdieping een pak groter geworden. Vooraan werd de kinderkamer uitgebreid en achteraan werd er over de hele breedte van het dak een uitbreiding gemaakt.

Door gebruik te maken van rock-panel platen is het een strak geheel geworden dat mooi aansluit bij de rest van het huis.

Isoleren + vernieuwen van dak

Omdat er achteraan een dakkapel is, was het gebruik van pur platen van 12cm voor de isolatie niet mogelijk. Daarom hebben we gekozen voor Aluthermo.

Aluthermo is een nieuw product dat met een dikte van slechts 37mm voldoende thermische weerstand bereikt om aan de eisen van de Vlaamse dakisolatienorm te voldoen en dat een thermische prestatie haalt die 25% boven die van minerale wol ligt. Het ideale product als er geen isolatie tussen de kepers is en het dak niet omhoog mag gaan.

Vervangen van gevelbekleding + toevoegen isolatie

Voor dit project hebben we de asbest leien vervangen door Cedral Wood sidings en tegelijkertijd de muur geïsoleerd met Partywall isolatie.

Herstellen leien dak

Website designed and hosted by Flexcite